wechat id fastfuriousshop / whatsapp 01132088395 / online business shop for girls and boys !

MY SWEETHEART

kbn

gua puteri

saya orang kedua awal yang sampai kat kem tuu then kena tunggu rombongan bas sampai , saya je yang pakai selipar padahal yang lain semua pakai kasut , saya satu satunya orang yang bawa beg besar yang konon macam tak mau balik macam nak duduk 3tahun macam balik dari umrah katanya .

berjalan merentas gua kelam tuu kira dalam 1km lebih juga , ala ala plkn dah rasanya . sampai je kat sana kena makan , macam plkn kot . berlari nak masuk dewan tapi kena patah balik masuk dorm , memang sebiji macam plkn dah .

tapi tuu baru awal awal je , lepas tuu relax without any tension at all . kind of enjoy juga laa with meeting new friends and buayafriends . punya laa malas sampai tak sempat nak posing gila gila macam selalu , banyak tolong snap gambar orang je .

err menggigil kesejukan sampai terketar bibir bila ada dalam dewan . tah aircond dia tuu nak buat orang rasa macam p paris kot . mandi dengan air bukit , memang kulit tak sensitif pun . tidur katil bertingkat tapi tak tidur pun .

bunyi alarm clock saya membangunkan semua orang , siap ada yang fall in love dengan lagu yang berbunyi pukul 4.30 tuu . ingat phone nak kena rampas tapi selamba je bagi guna . banyak belajar juga kat kem tuu especially pasal negara , merdeka , politik *buat muka paling comel*

terpaksa buat muka tak tau malu cari seterika kat budak lain , pinjam seterika kat budak lain , haish malu gila . mesti dia pun hairan apa laa budak ni . tak cukup dengan seterika , pinjam pula charger kat budak yang lain pula . memang malu banyak kat kem tuu .

saya dalam kumpulan 3 , jangankan takde geng tapi takde orang yang dikenali lansung . dah laa mixed up dengan budak sekolah lain , tapi takpe saya okay saya dah besar . macam selalu memang orang yang kenal saya tapi saya tak kenal orang . saya dicop as suka senyum oleh mereka .

paling banyak kerjasama terbina time aktiviti memasak , hmmm teringat time memasak kat plkn dulu . menu nasi goreng ayam kunyit yang takkan boleh dilupakan sampai bila bila . time kbn ni pula masak nasi putih , telur dadar , sardin , gulai ikan masin , sayur masak kicap .

tak kira laki ke perempuan , semua memasak sekali takde yang terkecuali . saya bahagian penyediaan bahan . ada mulut budak laki sorang ni masin . dia suruh careful time potong bawang nanti terluka pastu dok kat depan biji mata pula , tak pasal berdarah terus jari yang comel ni .

hasil air tangan budak lower six

 bakal bakal isteri pandai memasak

bakal bakal suami yang boleh masuk dapur

salam perkenalan dan perpisahan


all she wanted was s0me0ne t0 l0ve her with his heart ♥

YANG BENAR LAGI BENAR TIADA YANG BENAR MELAINKAN YANG BENAR BENAR BELAKA xD