wechat id fastfuriousshop / whatsapp 01132088395 / online business shop for girls and boys !

MY SWEETHEART

oh

d0wl0ading

sekarang nie musim saya men-d0wnl0ad lagu , memang lagu ind0nesia laa kan yang jadi pilihan utama . oh maybe tak tau s0 meh sini saya nak gitau biar awak tau . saya amat sangat terlampau meminati lagu ind0nesia dan band ind0nesia .

s0metimes sampai orang akan tanya saya je pasal lagu latest or lagu best , macam saya nie pula yang jadi penyanyi . awak kena faham yang lagu dalam ph0ne saya semuanya yang menyentuh kalbu jiwa sanubari . tunggu , nie semua p0y0 !

percaya laa saya sekarang dalam m0od yang c0mel l0te . saya nak share lagu lagu yang dah berjaya masuk ke dalam hati saya , lagu yang dah berjaya memikat hati saya , lagu yang dah berjaya buat hati saya jatuh cinta , lagu yang berjaya berada dalam carta ph0ne saya .

keterlaluan - the potters
jangan sakiti aku lagi - radja
cinta cinta ini - arn0ma
teganya - dadid0 band
kepala batu - hell0 band
satu atau dua - gamma band
jangan mau mau - setia band
kasih jangan pergi - pria band
sendiri lebih baik - d'wapinz band


all she wanted was s0me0ne t0 l0ve her with his heart ♥

YANG BENAR LAGI BENAR TIADA YANG BENAR MELAINKAN YANG BENAR BENAR BELAKA xD